Follow

when i was on my way to work this morning, a group of kindergarten kids (whom i don't know who they are) cheerfully waved and shouted at me, "have a nice daaay!"

that was so random, but they sure know how to make someone's day brighter (i can't even stop smiling right now). this reminds me of an anonymous quote: 'every little actions that you do will affect other people's life'.

Β· Web Β· 0 Β· 1 Β· 10

@dyms aww thank you so much. have a nice day for you too, make yourself happy by eating lots of food for lunch! :D

@y Bukan teriak ke kamu kali. Ke orang di belakang kamu.
*Malah jadi film warkop*

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

@Anjar ngakak xD apa bener gitu ya, aku cuma geer? hahaha.

@y Ya kali ya. πŸ˜‚
Btw, Masih pake Tooty kan? Ini biar ada push notif pas ada yg mention gimana caranya sih?
Masa harus buka tab notif nya?

@Anjar udah pindah lagi pake tusky, tooty lemot banget kalo di hp aku (android 6.0.1). ada semacem settingnya gitu gak di appnya? aku gak tau sih soalnya.

@y Tusky kayanya ada Bug di Nougat 7.0

Ga tau nih tooty, settingnya pas-pasan banget.
Nyoba pake 11t, ga mau login juga.
Ya sudahlah bertahan pake Tooty dulu.😀

@Anjar di aku malah tooty yg kayaknya ada bugnya, beberapa toots gak masuk notif. kalo dibuka di tusky baru ada :| tusky juga sama sih settingannya pas pasan, tungguin update-an baru semoga ada yg berubah.

Sign in to participate in the conversation
Mastodon

mstdn.io is one of the instance in the fediverse. We're an open-minded generalistic instance. Learn more here!